Post by vantrehorsmcadal on Mar 14, 2022 12:55:58 GMT 4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Design My Home: Makeover Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Design My Home: Makeover Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod více všech ▞▞▞
▞▞▞ Design My Home: Makeover Games 2022 version ▞▞▞
Miluju tuto hru😍, líbí se mi, že hlavolam je slovní hlavolam namísto běžného hlavolamu s rozdrcením cukroví v každé domácí designové hře, zrovna jsem to včera hrál, ale už jsem na tom závislý! Také se mi líbí jméno tvého studia, Holy Cow.....Lol😅, to je vše, pokračuj v dobré práci😀👌
Je to velmi pěkná hra, ale problém je v tom, že velmi zamrzá........ moc😏😏
Užil si hru
Bylo by to v pořádku, ale trávíte více času řešením slovních hádanek než navrhováním. Takže je to jako 3 minuty navrhování, 20-30 minut slovní hádanky. Odinstalováno, protože už mám slovní hry.
Tato hra se mi opravdu líbila, je fantastická a také minihry jsou velmi zábavné
Design My Home: Makeover Games Fritidsspill tjt
Miluji tuhle hru. I když angličtina není můj rodný jazyk, jsem na úrovni 2268. Dekorační předměty jsou většinou úžasné, i když jsou s každou úrovní dražší. Slova v hádankách jsou také stále obtížnější. Jsem na 5/6/7 a 8 písmenných slovech. Ale mince, které získáte po každé úrovni, jsou stále 600+ coinů... je to fér?
Je tak zábavné zdobit svůj vlastní dům a řešit hádanku, protože je velmi snadné vyřešit
ŠPATNÁ HRA. STÁHNU SI TENTO BCOZ RÁD HRAJI HRU JAKO NÁVRH DOMU, ALE HRA TAK NENÍ.. VELMI OTRAVOVANÁ! ZMĚŇTE NÁZEV SVÉ HRY Z „NAVRHNĚTE SI MŮJ DOMŮ“ NA „ZAŘAĎTE/UHÁDEJTE SMÍŠENÉ SLOVO“. BCOZ TATO HRA JE VŠECHNA O MÍŽENÁ SLOVA.
Líbí se mi designové aspekty této hry, ale poměr slovní hry k designu je nevyvážený. Tuto hru nehraju proto, abych hrál hru se slovy. Hraji jiné slovní hry, které se mi líbí lépe. Hraji tuto hru, abych navrhoval pokoje. Hru se slovy musím hrát mnohem déle, než se dostanu k designu. Je to velmi neuspokojivé. Tolik, uvažuji o jeho smazání. Moje stížnosti na tuto hru zůstávají stejné. Zdá se, že se nic nezlepšuje, takže moje spokojenost klesla. Proto 1 hvězda.
Najednou to přestalo uznávat další slova, která nejsou zahrnuta v hádance, což je naprosto otravné!
Pokud by to byla skutečná domácí hra, dal bych jí 5 hvězdiček. Budete trávit více času hraním této effing slovní puzzle hry. Zpočátku mi to příliš nevadilo. Ale jak jsem řekl, věnujete tomu více času a některé jsou opravdu dlouhé! Kámo, nesnažím se rozšiřovat slovní zásobu a zlepšovat pravopis pomocí hádanek. Chci se nechat unést a hrát si s návrhy interiérů. Jsem z toho nadšený, líbí se mi designová část hry.
ZÁBAVNÁ hra, ale umožní vám dostat se jen tak daleko, dostal jsem se na úroveň 110 a COULNT GO dále Zkoušel jsem různé kombinace slov!
Je to tak zábavné, ale potřebovali jste odemknout úroveň nore
Bylo špatné, že lhali o tom, o čem ta hra bude, nebylo to nic o domě, byla to hádanka napříč světem Opravdu jsem nasral svůj dům už nemůžu navrhnout, protože to byla jediná aplikace, která funguje a byla zdarma a já ji nemám peníze na nákup aplikace
Je to příjemná hra, ale zasekávám se na úrovních hádanek, takže pak nemůžu nic koupit. FYI, musíte dělat hádanky, abyste si mohli koupit nábytek. Nedoporučuji. Přemýšlím o ukončení. Tu hru určitě odinstaluji. Je to ztráta času.
ta hra je tak hezká a krásná moc se mi líbila. no, dávám tomu 3 hvězdičky, ale je to trochu podobné, ale je to velmi dobré..
PO PRVNÍCH PÁR ÚROVNÍCH ŽÁDNÁ ZÁBABA. NARAZIL JSEM NA MNOHO SLOV, O KTERÝCH SI MYSLÍM, ŽE JSOU NESLOVA. NENÍ K DISPOZICI ŽÁDNÁ DEFINICE. ODINSTALOVÁNÍ. TUTO HRU JSEM ZAČAL HRÁT, ABYCH SI ODPOČINAL, ALE ZHORŠUJE MĚ, KDYŽ DOSAŽENÍ ÚROVNĚ TRVÁ 3 DNY. JIŽ NENÍ PŘÍJEMNÉ.
Design My Home: Makeover Games Gelegenheitsspiele pdis
Hloupá hra. Aplikace se chová a nedovolí mi zdobit. Odinstalování.
Baví mě hrát. Po cca 6 pokojích je zbytek zamčený. Jsou tam nějaké závady, což je v pořádku. Ale být uzamčen mě nutí odinstalovat. Pokud mi můžete poskytnout přístup, ocenil bych to.
Jsem na úrovni 2005. Hra se otevře a nemohu začít hrát. Tuto hru jsem si opravdu užil. Teď mi nezbývá nic jiného, než smazat a najít něco podobného. Velmi zklamaný.
Milujte hru. Ale nebaví mě čekat na aktualizaci.. jsou to skoro 2 týdny.
Miluji to!! Všiml jsem si jen jedné věci, které jsem nerozuměl. Když vyvoláváte položku ke koupi, někdy ji chcete X a přejít k nákupu na jinou položku, abyste viděli barvy a kombinace atd. Takže když kliknete na X, automaticky ji koupí. Dá se to opravit?
Právě jsem zkusil tuto hru. Dám tomu lepší hodnocení, až to budete hrát víc.
@verhoskes: MOC VÁS VŠECHNY MILUJU DĚKUJI VÁM, ŽE MĚ PODPORUJETE!! ❤️ zítra v 11:00 britského času z buskingu udělám livesteam! Buďte aktivní ❤️
je to velmi zábavná hra na hraní a velmi návyková Tuto hru naprosto miluji, zejména ve svém volném čase doufám, že kdo to někdy čte, má požehnaný den 😇❤
Design My Home: Makeover Games פנאי jkzz
Ta hra se mi moc líbí, ale u slova tvůrce jsou některá slova, kterým nerozumím
Bavilo mě to zdobit, zpočátku to bylo v pořádku, ale později se neustále ptá na stažení místa pokaždé, když dokončím zdobení, takže jsem to odinstaloval
Tato hra je velmi dobrá, tato hra mě nezajímá, je to tak nudné, ale moji přátelé o mně mluví, tato hra je velmi dobrá
Hra se vůbec nenačte. Sedím tam na načítací obrazovce 30 minut a nic se neděje!
Užívání aplikace
Hrozné na oči! Bojuji se zdravím a musím to smazat kvůli blikajícím nákupním košíkům. Když jsem se snažil rozhodnout o designu stěny, blikaly mi tři vozíky, což způsobilo okamžitou únavu očí a bolest hlavy. Víme, že vozíky tam jsou a animovat je nepřidá na zábavě, takže pár minut po startu odcházím.
Na úrovni 54 je celý program černý, musí tam být nějaká závada, tuhle hru jsem si užíval, ale něco se pokazilo😥
Padá to, když se objeví reklamy. Nyní se zhroutí, když to otevřu!!!!
Právě jsem hrál první úroveň této hry, je to opravdu úžasné než jiné hry!!!!❤️❤️ Hrál jsem i jiné hry, ale jsou vůbec tak nudné😓😓ale tato hra je také velmi zajímavá a poučná. Nejlepší hra👍👍❤️❤️
Miluji tuhle hru. Je to velmi snadné a zábavné. Pokud chcete jen ozdobit, je to pro vás ta pravá hra. Žádné přidávání, snadné získávání odměn.
Je dobré vidět, jaký je proces plánování
Opravdu zábavné a snadné hrát
Hungry Cat Mahjong HD Hádanky zvwp
zatím je vše dobré...
Existují slova, která hláskuji a hra je nerozpoznává, také k čemu jsou diamanty?
Klidně bych tomu dal vyšší hodnocení, ale dostal jsem se na určitou úroveň a už nemůžu jít dál, obě tyto hry dělají to samé a já ani nejsem celou hrou!
je to opravdu zábavné a jsou tam hledání slov a miluji je.
Design My Home: Makeover Games פנאי jkzz
docela pomalu mám pocit, že to není moc navrhování, ale hraní slovní hry.
Design My Home: Makeover Games Gelegenheitsspiele pdis
Stahování trvá tak dlouho, ale mám rychlý internet
Dal bych více hvězdiček, kdyby to nebylo tak otravné. Získání dostatečného množství mincí na nákup předmětů trvá věčnost
Tato aplikace se mi líbila, ale slova jsou směšná, některá z nich je tak těžké získat a nikdy se nepoužívají. Jedním z nich byl právě wino? Což je slangový výraz pro někoho, kdo pije víno, ale nemyslel by si, že něco takového v něm bude. Z hlavy mě nenapadá nic jiného, ale některé jsou prostě hloupé a zdá se, že tohle vytvořil 14letý kluk, který prošel městským slovníkem.
Bavila jsem se a logické hry jsou velmi dobré