Post by vantrehorsmcadal on Mar 14, 2022 12:40:42 GMT 4
------------------------------------------
▶▶▶▶ STRIKERS 1999 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ STRIKERS 1999 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά πολλούς πόρους ▞▞▞
▞▞▞ STRIKERS 1999 2022 version ▞▞▞
Ένα αστέρι γιατί ξόδεψα χρήματα σε πολύτιμους λίθους για να ξεκλειδώσω ένα αεροπλάνο και όταν έκλεισα την εφαρμογή και επέστρεψα όλα επαναφέρθηκαν, έτσι έχασα το τζετ μου και έχασα τα $$$ μου
Τόσες πολλές διαφημίσεις.
μου θυμίζει όταν ήμουν παιδί.. πήγαινα στις στοές για να παίξω αυτό το παιχνίδι...πολύ διασκεδαστικό
Θα πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερο εύρος πυρκαγιάς και βομβών. Κατά τα άλλα είμαστε καλά
συναρπαστικός
Υπέροχο και δροσερό
Το είχαν παλιά στα μηχανήματα τα ηλεκτρονικά και ήταν τέλειο
Prison Empire Tycoon - 방치형 게임 시뮬레이션 hjhz
Φέρνει πίσω τόσες πολλές διασκεδαστικές αναμνήσεις και όμορφες στιγμές παίζοντας αυτό το παιχνίδι! Το νούμερο 1 παιχνίδι μου όταν ήμουν παιδί.
Δεν είναι και από τα καλύτερα
Παλιά μου άρεσε όταν μπορούσα να παίξω σχεδόν χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις, αλλά τώρα γίνονται πολλές αναγκαστικές διαφημίσεις, γι' αυτό αποφάσισα να του δώσω ένα ⭐.
boo διαφημίσεις σε διαφημίσεις και cucu caca ñññ 😢😥😓😞😖😩😫🤧😈😠
Αυτή η εφαρμογή είναι καταπληκτική, παίζω αυτό το παιχνίδι συνεχώς και πηγαίνω ακόμη και στο πιο δύσκολο επίπεδο, θα σας ευχαριστήσω για αυτήν την εφαρμογή.
δεν χαίρομαι να μοιράζομαι επαφές
Διαφορετικά αεροπλάνα. Αν σας αρέσουν τα σύγχρονα αεροπλάνα, αυτό είναι καλό, αλλά μοιάζει πάρα πολύ με το αυθεντικό του 1945. Ελάχιστα γραφικά και πιο μοντέρνα πράγματα, δεν διαφέρει από το πρωτότυπο. Έχω το πρωτότυπο και το λατρεύω. Λυπούμαστε αλλά γίνεται απεγκατάσταση
Άσχημα γραφικά.
Δροσερός...
Καλό
Το παιχνίδι είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμπειρία για τους λάτρεις των bulletstorm και shooting. Είμαι ένα παιδί που τεχνικά με κάνει ένα φανταστικό κουτί (Χωρίς παράβαση ενήλικες) και μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Ακολουθούν μερικές συμβουλές παιχνιδιού αν θέλετε να παίξετε: τα στάδια 6 και 7 είναι καταιγίδα, εννοώ πραγματικά, αλλά αφού το καταλάβετε, θα πείτε ότι το στάδιο 8 (τελευταίο στάδιο) είναι αρκετά εύκολο, μπορείτε να πείτε ποιος είναι ο προϊστάμενος σας. θα πολεμήσω στη σκηνή 6 αν είναι οι κορυφαίοι, θα είναι αυτό το αφεντικό των κουνουπιών και αν είναι στο κάτω μέρος θα είναι cross blades
έτσι κι έτσι
δεν είναι κακό. περισσότερα αστέρια αργότερα
Ωραίο παιχνίδι μου αρέσει
Ήθελα άδεια πρόσβασης στις επαφές μου, οπότε απεγκαταστάθηκε αμέσως
Δεν πρόλαβα να παίξω. το εγκατέστησα και αμέσως απαιτεί πρόσβαση στις επαφές μου πριν μπορέσω να παίξω. γάμησε το. απεγκατασταθεί.
Έπαιζα αυτό το shump όλη την ώρα στο μεσημεριανό γεύμα όταν πήγαινα στο cicis. Χαίρομαι πολύ που είναι στο Android. Ήμουν αρκετά έκπληκτος. Λατρεύετε τα χειριστήρια για πολλούς παίκτες και τα pad. Edit: Δεν έχω παίξει εδώ και μερικά χρόνια από τότε που έγραψα αυτήν την κριτική. Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή τη νέα εταιρεία. Μια διαφήμιση πριν από κάθε επίπεδο είναι γελοία και το multiplayer δεν λειτουργεί ποτέ τώρα. Θα περιμένω αρκετά λεπτά και κανείς δεν θα μπει στο παιχνίδι μου. Αφήστε μας να παίξουμε ενάντια σε bots. Η πολλαπλή κατάταξη ήταν το καλύτερο μέρος του παιχνιδιού.
λατρεύω το παιχνίδι. αν και θα σου δώσω 2 αστέρια. γιατί χρειαζόμαστε πολύτιμους λίθους για να αγοράσουμε το άλλο αεροπλάνο. Απλά σκεφτείτε τι θα λέγατε για τον άλλο παίκτη σαν εμένα, που δεν έχει την πολυτέλεια να αγοράσει ένα πετράδι. αντιπάθεια.
Κακό παιχνίδι
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά υπάρχει ένας γαργαλητός ήχος όταν χρησιμοποιείτε άλλο αεροπλάνο από το δωρεάν. Ελπίζω να μπορείτε να το διορθώσετε.
Ουτε το 1980 τέτοια ποιοτικά γραφικά
Απεγκατάσταση γιατί συνεχίζει να παγώνει όταν είχα καλά αεροπλάνα και κάνει επανεκκίνηση από την αρχή. Μην το εγκαταστήσετε μέχρι να το διορθώσουν οι προγραμματιστές.
Έχασα όλη την πρόοδό μου 3 φορές σε ένα σφάλμα που κολλάει το παιχνίδι. Διορθώστε το συντομότερο και υποβάλετε ένα καλύτερο ίδιο σύστημα παιχνιδιών (γιατί τα παιχνίδια Google Play δεν χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση δεδομένων. Το παιχνίδι είναι υπέροχο, δεν θέλω να σταματήσω να παίζω, αλλά δεν μπορείτε να διορθώσετε αυτά τα προβλήματα, θα πρέπει να τα διορθώσω.
STRIKERS 1999 Arcade bpco
είναι εντάξει. Μισώ τις αγορές εφαρμογών όμως
Γιατί δεν είναι 3d
STRIKERS 1999 Spillehall mds
STRIKERS 1999 Arkadspel zvk
Απολαυστική και αρκετά ακριβής θύρα του αρχικού. Τα χειριστήρια κίνησης είναι πάντα ένα σύρσιμο, αλλά είναι ένα προϊόν για φορητές συσκευές, επομένως δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τον προγραμματιστή για αυτό.
Είναι τόσο δροσερό και Φοβερό
υπεροχή
Νομίζω ότι ο έλεγχος είναι πρόβλημα. Πριν από πολύ καιρό, παίζω σε βιντεοπαιχνίδια μπορεί να κερδίσει γρήγορα. Ίσως το ομαδικό παιχνίδι χρειάζεται επισκευή για αυτό.