Post by vantrehorsmcadal on Mar 14, 2022 12:37:41 GMT 4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hybrid Animals ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hybrid Animals IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код више злата ▞▞▞
▞▞▞ Hybrid Animals 2022 version ▞▞▞
Одлично је, али ми недостају стара мапа и нпц
Тако је забавно трчати около и правити застрашујућа и слатка створења 💯👍
Онлине мултиплаиер не ради. Приказује „грешку везе“ сваки пут када други играч покуша да се повеже.
Кул бро
Била би много боља игра да ради како је наведено. Половину погодности је немогуће откључати, имам животињу изнад 1000 нивоа и погодности које сам откључао су биле максималне пре много година, али друга половина погодности се никада не откључава. Такође се већ месецима наводи да ће ускоро доћи вишеслојност, али то није случај. Измена 1: од новог ажурирања количина добијеног искуства је значајно смањена од свега и чини се да надоградње перка више не функционишу
Ова игра је забавна, али мултиплаиер никада не ради за мене или моје пријатеље.
екран се спусти у леви ћошак и немогу да га поправим
Врло добро
Минус,једна звезда, тако лако играчу да победи.минус једна звездица,немогуће је пронаћи морске шкољке.Минус једна звездица,да морски хибриди живе на копну
НАЈБОЉЕ ИГРА ИКАДА!!!! нађите пријатеље на серверима упознајте много кул ликова (као што је мрзовољни мопс) купујте ствари од оцто киттија пронађите фосиле набавите древни оклоп и убијте гомилу ствари на путу! Шта ту нема да се воли? То је невероватна игра
Промене које сте направили у игри у поређењу са оним када сам је први пут играо су лепе. Додаје још више игри, али огласи су тако ометајући. Схватам, то је бесплатна игра и биће реклама. Ствар је у томе што се толико изнервирам када се појаве сваки пут када подигнем ниво или извршим убиство или у суштини било коју функционалну акцију да завршим било какав напредак. Само неколико савета за које знам да можда нећете видети, али за остало скроловање да видите рецензије, то је ОК игра.
Веома добра игра на почетку Нашао сам титанијумски ковчег и у њему сам нашао ватрени мач !Врло добра игра, али за више играча?! Додајте мултиплаиер и ова игра ће бити најбоља игра икада!Добар посао Абстрацт Софтваре Инц.!
По мом искреном мишљењу, ово је вероватно најбоља мобилна игра коју сам икада играо. Преузео сам је мислећи да је то само основна кликер игра...али био сам шокиран толико тога што је ова игра могла да понуди...да ли постоји ПЦ верзија?..
Прилично забавно, али са новим ажурирањем не могу да се придружим својим пријатељима, моја кућа ме телепортује усред ничега, а понекад када користим гиганта будем одбачен далеко од мријеста. Дао бих 5 звездица да није грешка
Било је у реду, искрено, мислим да је могло бити боље, али је било забавно око 4 минута, а затим сам само избрисао игру, била је супер досадна.
Hybrid Animals Szimulációs játékok ctqf
Одлична игра, али није оно што сам очекивао. Мислио сам да је то само спајање животиња где сте креирали животиње и експериментисали са њима као сандбоком, чини се да ово има стварну игру у којој правите лик и изједначавате их, и добијате одређене алате. Очекивао сам фабрику, а не животињски Минецрафт, МЕЂУТИМ то је добра игра, само је другачија од онога што сам очекивао
Чекао сам мултиплаиер за Агес, а опет нам говорите да „подешавате неке последње ствари“. Видите, прошло је скоро 2 месеца откако сте нам рекли да радите неке последње ствари, али искрено, вероватно вас није ни брига, зар не? Направили сте тако величанствену игру и желели сте да јој додате много нових функција! Али онда, једног дана сте престали. Ово вероватно никада нећете прочитати, али ова игра има потенцијал да буде најбоља игра на пример у Пољској, (па зашто у Пољској) па вас молим да направите мултиплаиер или додајте, на пример, рудник неке врсте, било би сјајно разлика за мене, моје пријатеље и друге људе који играју ову игру!
Била је то кул игра, али не могу да вратим своје сачуване податке са стварима које сам платио, треба да могу да направим резервну копију сачуваних датотека када поново преузмете игру
Превише огласа. Не могу ништа да играм, а да ме не бомбардују мистериозним кутијама, и сваки пут када притиснем "не" ИОНАК МИ ДАЈЕ РЕКЛАМУ!! НЕМОЈ МЕ ЧАК ДА ПОЧНЕМ ДА СЕ ИГРИМ! СВАКИ КАД ПРИТИСНЕМ "НЕ БИРАЈ НОВУ ПЕСМУ" ИЛИ "НЕ СВИРАЈ ПОНОВО" ТО МЕ САМО БОМБАРДИ ОГЛАСАМА! ОГЛАСИ АДС АДС. ИЗНЕНАЂЕН САМ ДА СЕ НИСАМ ДОВОЉНО ИЗнервирао ДА ПРЕСТАНЕМ ДА ИГРАМ.
Трејлери нису тачни у односу на садржај игре јер су из потпуно друге верзије игре. А што се тиче овог; оно што нуди је некако осредње. Ако сте заинтересовани за ову игру, онда само набавите ПЦ верзију, платићете пуну цену за много бољу игру.
ВАЈИИИИ на многе огласе, чак и одмах након понуде коју сам одбио. Разумем да се огласи плаћају за ове игре, али не треба вам сваки пут када подигнем ниво или узмем штап. Да могу овој игри да дам мање од 1 звездице, дао бих!!!
Phone Case DIY شبیهسازی qpkk
Управо сам купио 60 драгуља за 4 долара и створења која сам излегла умрла су чим сам их излегла. Зашто? Такође сам користио своје драгуље да купим нову животињу својој јети-жаби, змају. наравно, онда сам умро и нисам могао да натерам змаја да се врати и потрошио сам 3 драгуља. зашто хибридне животиње, зашто? 😾 Свиђа ми се идеја игре, али драгуљи су досадни. још увек одлична игра и још увек игра.
Више ми се допао алфа где само узгајаш гомилу животиња и монструозности. Преклињем вас да направите другу верзију. ПЛЗ!
ОМБ! Мрзим ствар да када умреш, МОРАШ ДА ПОЧНЕШ ИЗНОВА! Бар уради нешто да ако умреш можеш да се поново појавиш, али само ако имаш кућу да би могао да се поново појавиш у кући!!! Осим тога, игра је одлична! Иако НИЖИ ИГРАЧИ ИМАЈУ НЕКАКО ВЕЋУ ШТЕТУ ОД МЕНЕ!!! Како?!?! Мораш ово поправити! Избрисао сам ову игру за месец дана. Вратићу се и поново преузети. Ако је и даље тако онда ћу уредити ово и бити јако љут и НИКАД га више не преузимам! 😒
Жао ми је што морам да кажем, нисам био највећи обожавалац ове игре. игра је превише каснила за мене, а подизање нивоа није учинило ништа приметно мојим створењима. поврх тога, добио сам грешку где игра никада није сачувана. тако да сам сваки пут када бих изашао, морао сам да почнем испочетка следећи пут.
Купио 60 драгуља за 3,89 нисам их добио
Могло би бити забавно, али би требало да буде преименовано у „проналазач кућа“. Деинсталиран када је кућа обновљена пет пута. Ишао сам директно на север, а затим назад и открио да се терен у основи регенерисао, изгубивши све грађе. Главни проблем у игри с обзиром на велики елемент израде
Пре свега, не могу да се придружим или да позовем своје пријатеље у свету и након што притиснете придружи се игрици и прихватите у мојим пријатељима и кажете Улазак у игру након 5 секунди на екрану ће писати грешка, можете ли ажурирати за мене?
Свиђа ми се, али једина ствар која ми се не свиђа је што могу да урадим више од једне животиње, али моји пријатељи могу, а ја сам на андроиду и на јабуци, тако да је то можда проблем, али не знам
Помесајте носорога и нарвала јако добро ја сам са њим био лвл 982 и да казем супер игрица бест гаме!
Обожавам ову игру, али разлог зашто сам јој дао 1 звездицу је зато што ја правим своју животињу и волим је, а онда је после 2 дана поново мења у насумичне комбинације и то ме стварно растужује.
Када играте и исечете игру . Након тога, када поново играте, треба вам неко време уназад. Када сам продао превише леда и неколико старих стабала. Имам 5149 новчића. Онда сам пресекао игру и када сам поново играо. Добио сам да немам пара од продатих ствари.... 😡😡😡 Хоћу сав новац бесплатно... Вратите ми... И решите овај проблем 😡😡😡😡После ћу оценити 5 звездица...
Hybrid Animals Simulacijske igre zuz
Грешка/грешка Када покушам да уђем у своје хибридне слотове, моји хибриди су нестали и нема дугмета на којем пише креирај хибрид, слотова једноставно нема
Био сам 413 лвл па ми досадила игрица. Ајде сада после ажурирања да видим.
Пицка Вам матерна
Игра Хибирд Анимал је забавна игра и ажурирајте љубимца и ажурирајте кућног љубимца, молим вас, супер, забавни, невероватни огласи за награде нису у реду. Откључајте објекте за закључавање. Откључајте патрос и животиње. кућни љубимци су 3 кућна љубимца није у реду, желите још кућних љубимаца. Креирајте нове градове. мини игре су супер, забавни заиста забавни дневни поклон су веома добри. Борбе су добре супер. желите више објеката. ова игра је супер. Направите игре попут игре хибирд Анималс. Фантастична игра Направите више оклопа. Дајем 5 погледа супер. срећно. и ажурирам животиње Хибирд.