Post by vantrehorsmcadal on Mar 14, 2022 12:34:29 GMT 4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flippy Knife ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flippy Knife IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατήσει κωδικό απεριόριστο όλα ▞▞▞
▞▞▞ Flippy Knife 2022 version ▞▞▞
Αυτό το παιχνίδι είναι εθιστικό 100%
Είναι εντάξει αλλά βαρετό
Το παιχνίδι είναι καλό και εθιστικό, αλλά έχει πολύ ενοχλητικές διαφημίσεις. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να βγάλεις χρήματα, αλλά και οι διαφημίσεις; πλήρης σελίδα? είναι αρκετά εκνευριστικό
Flippy Knife Action jxrt
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό για τα πρώτα 10 λεπτά, αλλά μετά από αυτό υπάρχει μια διαφήμιση κάθε 3 ή 4 χτυπήματα μαχαιριού. Θα πλήρωνα 0,99 $ για να τα αφαιρέσω αν αυτό ήταν μια επιλογή, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω 2,99 $ την εβδομάδα για να παίξω μια εφαρμογή στο τηλέφωνό μου. Ειλικρινά, γνωρίζω γιατί ο προγραμματιστής θα έκανε μια εβδομαδιαία πληρωμή. Είναι σχεδόν σαν να μην θέλουν οι άνθρωποι να το λαμβάνουν, ώστε να μπορούν να προβάλλουν μια διαφήμιση κάθε 30 δευτερόλεπτα.
Λάβαμε αυτήν την εφαρμογή πριν από μερικά χρόνια και ακόμα κι αν δεν πληρώσαμε τα λύτρα των 2,99 $, μπορούσαμε να παίξουμε για αρκετό καιρό προτού χαθούμε στις διαφημίσεις. Τώρα, είναι εξοργιστικό να παίζεις καθώς βομβαρδίζεσαι μαζί τους. Συγγνώμη Floppy Knife, είναι αποτυχία. Απεγκαταστάθηκε. Κρίμα, γιατί το απολαύσαμε.
Flippy Knife Action nbqw
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και είναι εξαιρετικά εθιστικό. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι έχει πολλές διαφημίσεις (εύκολο να το αντιμετωπίσεις, αν και απλώς ενεργοποιείς τη λειτουργία αεροπλάνου). Νομίζω ότι θα πρέπει να μπορείτε να φτιάξετε ένα προσαρμοσμένο μαχαίρι.
είναι τέλειο
Υπάρχουν απλώς μικρά σφάλματα που πρέπει να διορθωθούν και πολύ περισσότερες διαφημίσεις από όσες νομίζετε ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν, αλλά απολαμβάνω το παιχνίδι μέχρι στιγμής!
Flippy Knife Aksiyon sgc
Ο αριθμός των διαφημίσεων μετά από 2 ανατροπές που αποτυγχάνουν κάνει το παιχνίδι τόσο βαρετό και όχι διασκεδαστικό που χρειάζεται λίγος χρόνος για να γίνει καλό, αλλά δεν θέλετε να παίξετε γιατί οι διαφημίσεις
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά... οι μάχες με το αφεντικό είναι ενοχλητικό επειδή χρειάζονται πολλές βολές για να φτάσετε σε τουλάχιστον ένα εμπόδιο, ενώ το αφεντικό απλώς γυρνάει το μαχαίρι μία φορά και παραλείπει 3 από αυτές, κάντε το ευκολότερο
Παίζω αυτό το παιχνίδι για ώρες, με κάθε ενημέρωση να έχει ως αποτέλεσμα ένα καλύτερο και πιο ενδιαφέρον παιχνίδι .. ωστόσο, η προσθήκη του toucan δεν είναι καθόλου αστεία. είναι κάπως βάναυσο και προσβλητικό. Όλα τα εφέ που εφαρμόζονται στο παιχνίδι είναι διασκεδαστικά και καλοφτιαγμένα, αλλά ένα ευγενικό toucan που πετιέται είναι ένα μεγάλο όχι. τις καλύτερες ευχές.
Ένα παιχνίδι όπου βλέπεις διαφημίσεις και μερικές φορές σε αφήνουν να παίξεις. Δεν μπορείς να πάρεις καν την αίσθηση γιατί σε στέλνει συνεχώς μακριά για να δεις ένα βίντεο
Είναι απίστευτο παιχνίδι
Αρχάριος
Εξαιρετικό παιχνίδι, πολλά καλά σημεία, αλλά υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις.
Flippy Knife Action jxrt
Flippy Knife Action nbqw
Κάποτε ήταν καλό όταν δεν είχε τόσες πολλές διαφημίσεις τώρα δεν ξέρω τι να πω γι 'αυτό, εννοώ ότι είναι ακόμα διασκεδαστικό, αλλά η τυχαία διαφήμιση είναι τόσο απογοητευτική
από που να ξεκινήσω με αυτό; για αρχή, ο αριθμός των διαφημίσεων σε αυτό το παιχνίδι το καθιστά εντελώς άχρηστο. Δεύτερον, όταν ολοκληρώσετε ένα "επίτευγμα" το παιχνίδι επαναφέρει τη βαθμολογία σας. Επίσης, το να ζητήσετε να ΜΗΝ παρακολουθήσετε μια διαφήμιση για ένα συγκεκριμένο προϊόν σας αναγκάζει να την παρακολουθήσετε ΧΩΡΙΣ να λάβετε το αντικείμενο. Δεν έχω δει ποτέ άπληστους προγραμματιστές σαν αυτό, και, τέλος, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟ, ΑΠΑΓΟΡΑΣΤΕ ΗΔΗ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΔΑ, ΔΕΝ ΠΑΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΛΗΣΙΑ!!
Υπέροχο παιχνίδι, υπέροχο concept, χαριτωμένο στυλ τέχνης!!! Μπορείτε όμως να προσθέσετε περισσότερα μαχαίρια στις επερχόμενες ενημερώσεις; Μερικές ταπεινές προτάσεις είναι: η λεπίδα του Thanos, το τσεκούρι/σφυρί Stormbreaker ή απλά κάτι που τους μοιάζει. Είδα μερικά μαχαίρια που έμοιαζαν με το ξίφος πλάσματος του Halo, ελαφριές σπαθιές του Star Wars, σπαθί Minecraft, νύχια λύκου, ξίφος λύκου του Jon Snow, ξίφος White walker, ξωτικό σπαθί του Bilbo με το δαχτυλίδι του Sauron δεμένο πάνω του, το Robin's batokiesarang κ.λπ. Γιατί λοιπόν να μην προσθέσετε μερικές ακόμη αναφορές;
Μου άρεσε πολύ να παίζω αυτό το παιχνίδι, γι' αυτό πρόσφατα αποφάσισα να το εγκαταστήσω και να το παίξω ξανά, ωστόσο απογοητεύτηκα πολύ από αυτό επειδή βομβαρδίζομαι συνεχώς με διαφημίσεις τώρα. Και αφού οι προγραμματιστές απάντησαν στην κριτική, θέλω να τη μειώσω. Οποιοσδήποτε μπορεί να καταλάβει ότι υπάρχουν διαφημίσεις που πληρώνουν τους λογαριασμούς και τους μισθούς όσων δημιουργούν το παιχνίδι, αλλά έχουν τεράστια τετράγωνα που δεν μπορείτε να αφαιρέσετε ακόμα κι αν αναφέρετε τη διαφήμιση για αποκλεισμό περιεχομένου, απλώς κάνει το παιχνίδι να μην μπορεί να παιχτεί.
Τέλιο
πολύ καλό και εθιστικό 😝😝
Λοιπόν, σίγουρα αποτελεί μια τέλεια εφαρμογή για τον θάνατο του χρόνου! Είτε περιμένετε τους τεμπέληδες στο DMV, είτε κουρδίζετε τον αντιπαθητικό συγκάτοικό σας είτε περιμένετε να σας τηλεφωνήσει ο «όλε μάγκα», αυτό είναι κάτι που πρέπει να κρατήσετε στη συλλογή σας. Πολλά να κάνετε, μαχαίρια για ξεκλείδωμα/αγορά και η δαπάνη πραγματικών χρημάτων δεν είναι απαραίτητη αλλά διαθέσιμη. Συνιστάται!
Πολύ καθυστερημένη και τόσες πολλές διαφημίσεις γυρίζουν το μαχαίρι 4 φορές και λαμβάνω μια διαφήμιση που δεν μπορώ να παραλείψω συνολικά καλό παιχνίδι👍
Χρησιμοποιήθηκε για να έχει το παιχνίδι πριν από όλες τις διαφημίσεις. Ήταν υπέροχο και είχα ένα μάτσο μαχαίρια. Διαγράφηκε και εγκαταστάθηκε ξανά 1 ή 2 χρόνια αργότερα. Περισσότεροι τρόποι παιχνιδιού, κάτι που ήταν ωραίο, αλλά τα μαχαίρια μου είχαν φύγει, αλλά μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Ωστόσο, δεν μπορώ πραγματικά να ασχοληθώ με τις διαφημίσεις κάθε 2-3 φορές που αποτυγχάνω.
Είναι παράξενα χρήσιμο για χαλάρωση
Πάρα πολλές διαφημίσεις, το παιχνίδι είναι αξιοπρεπές, αλλά χρειάζεται πολλή δουλειά.. εξαιρετικά δύσκολο να φτιάξεις οτιδήποτε μεγαλύτερο από ένα μικρό μαχαίρι να κολλήσεις
υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις. αν δεν υπήρχαν τόσα πολλά, θα είχα δώσει καλύτερη βαθμολογία σε αυτό το παιχνίδι.
Πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι, ζητήθηκε μια συνδρομή μέλους. Τρεις ρίψεις μαχαιριών αργότερα, μια άλλη διαφήμιση, αναγκάστηκε να αλλάξει τις λειτουργίες του παιχνιδιού από το σεμινάριο παιχνιδιού και τρεις ή τέσσερις ακόμα πετάξεις αργότερα μια άλλη διαφήμιση ακολουθούμενη από μια επιλογή πληρωμής για να απαλλαγούμε από τις διαφημίσεις. Μπορώ να δω πού πάει αυτό και δεν κατάφερα να απολαύσω το παιχνίδι αρκετά ώστε να απαιτεί χρήματα τόσο νωρίς. Μαντέψτε ότι είναι ένα άλλο παιχνίδι που πρέπει να παίξετε ενώ δεν είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο για να προσπαθήσετε να το απολαύσετε προτού σας χτυπήσουν οι διαφημίσεις.
Ωραίο να κατεβάσετε αλλά πολλές διαφημίσεις
Οι αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες και άλλοι μεγάλοι αερομεταφορείς ήταν καλοί
Πάρα πολλές διαφημίσεις και το παιχνίδι ήταν απλώς: πόσο σταθερά μπορείτε να τραβήξετε την ίδια γραμμή;
Αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο! Ένας υπέροχος δολοφόνος χρόνου, αν θέλετε να παίξετε λίγο, και πολύ απλός. Έχουν γίνει πολλές κριτικές που μιλούν για δέσμες διαφημίσεων, αλλά δεν είναι αυτή η εμπειρία μου, ουσιαστικά καμία διαφήμιση εκτός και αν παρακολουθήσετε μία για ένα μαχαίρι. Τέλος πάντων, καταπληκτικό παιχνίδι, θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα!
Η ιδέα του παιχνιδιού φαινόταν διασκεδαστική. Ένα γρήγορο απλό παιχνίδι για να σκοτώσει το χρόνο. Παρέχει όσο δεν περιμένατε να παίξετε το παιχνίδι. σας ρίχνει κατευθείαν στη δράση χωρίς καμία εξήγηση για το πώς να παίξετε. Έτσι, ενώ καταλαβαίνετε πώς να πετάξετε το μαχαίρι, μ.Χ. Ω κάνε μαχαίρι να προσγειωθεί προς τα κάτω, μ.Χ. Σε τι χρησιμεύει αυτό το εικονίδιο, μ.Χ. Δεν με πειράζει να αγοράσω ένα παιχνίδι αν το απολαμβάνω. Συγγνώμη, δεν πρόλαβα να το παίξω, ήμουν απασχολημένος με την παρακολούθηση ενός AD. Τότε ρίχνετε μια οθόνη εκκίνησης για premium μηνιαία; Οχι ευχαριστώ.
Μόλις διέγραψα αυτό το παιχνίδι από το τηλέφωνό μου. Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και προκλητικό, αλλά υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. Ακόμα χειρότερα, αυτοί που προσπαθούν να σας αναγκάσουν να κατεβάσετε άλλα παιχνίδια και εφαρμογές. Κάνει το παιχνίδι χωρίς να παίζεται (αυτό είναι το ένα αστέρι). Απλώς χρεώστε τα 2,99 $ εκ των προτέρων και τελειώστε με αυτό. Διαφορετικά αυτό είναι απλώς χάσιμο των δεδομένων και του χρόνου μου.
Είναι ένα εντάξει παιχνίδι, αλλά είναι η ίδια διαφήμιση, κάθε 30 δευτερόλεπτα, και προσπαθεί να κατεβάσει την εφαρμογή διαφημίσεων κάθε φορά.
Μπορεί να χακαριστεί με το lucky patcher😂
Τέλειο απλά τέλειο και δεν χρειάζεται ίντερνετ ότι πρέπει
Αυτό το παιχνίδι ήταν πραγματικά ωραίο. Είχα σχεδόν κερδίσει όλα τα σήματα επειδή ήθελα να ξεκλειδώσω το αστέρι που ρίχνει (που φαινόταν πραγματικά φοβερό) και ξεκίνησα το παιχνίδι σήμερα για να τελειώσει η πρόοδός μου. είμαι πολύ θυμωμένος. Ευτυχώς δεν έκανα καμία αγορά γιατί δεν υπάρχει κουμπί επαναφοράς αγορών. απλά γιατί?? Δεν έχω ενημερώσει ή απεγκαταστήσει το παιχνίδι. Το έπαιξα πριν οκτώ ώρες. Θα κάνω απεγκατάσταση τώρα. ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ούτως ή άλλως οι διαφημίσεις το καθιστούν σχεδόν αδύνατον να παιχτεί.
Έτσι, το παιχνίδι σύρει σχεδόν επανειλημμένα την οθόνη, κάτι που από μόνο του είναι βαρετό. Το παιχνίδι είναι κάπως οπτικά διεγερτικό, αλλά το παιχνίδι αφήνει λίγο επιθυμητό.Επίσης, βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρον το γεγονός ότι μόλις εμφανιστεί η διαφήμιση, μπορώ να κλείσω εντελώς την εφαρμογή και να τη φορτώσω ξανά για αναπαραγωγή πριν ολοκληρωθούν τα 30 δευτερόλεπτα στη διαφήμιση.
Πάρα πολλές διαφημίσεις. Μου προσφέρονται επιπλέον προσπάθειες σε ένα μίνι παιχνίδι, εάν δω μια διαφήμιση, αρνούμαι αυτήν την προσφορά και στη συνέχεια αναγκάζομαι να δω μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων απλώς για να προσπαθήσω ξανά. Δεν βγάζει νόημα. Εάν οι διαφημίσεις πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για να κερδίσετε επιπλέον ζωές/πόντους κ.λπ., δεν μπορείτε επίσης να έχετε τυχαίες που δεν κάνουν τίποτα. Καταστρέφει το παιχνίδι. Ούτε η μηχανή φυσικής είναι τέλεια. Τα μαχαίρια δεν κολλάνε όταν πρέπει. Αλλά. Υπάρχουν επίσης πολλά από αυτά, επομένως είναι κατανοητό να πρέπει να φτιάχνουμε hit box για όλα αυτά
Πάρα πολλές διαφημίσεις
Προσωπικά, μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά πραγματικά ήθελα να σας πω ότι στον πρώτο τοίχο στη λειτουργία arcade, υπάρχει ένας πίνακας με ένα triforce (απλώς κοιτάξτε το triforce και πηγαίνετε στις εικόνες για να δείτε τι είναι) πάνω του. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο αλλά ήθελα απλώς να το επισημάνω. Επίσης, όπως είπα στην αρχή, μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Μπορεί να είναι το γεγονός ότι μου αρέσουν απλώς τα μαχαίρια, αλλά, ναι. Το προτείνω για άτομα που αγαπούν/αρέσουν τα μαχαίρια. Το δίνω ⭐⭐⭐⭐'s
Το παιχνίδι είναι υπέροχο, αλλά φρικτό διαφημιστικό
Καλό παιχνίδι. Αλλά το απεγκατέστησα λόγω υπερβολικών διαφημίσεων. 3 αστέρια
Πραγματικά διασκεδαστικό και εθιστικό, αλλά βρήκα τον εαυτό μου σχεδόν τελείως τελειωμένο με το παιχνίδι σε διάστημα 2 εβδομάδων. Διασκεδαστικό όσο κράτησε αλλά όχι αρκετό περιεχόμενο για μακροπρόθεσμο.
Αυτά τα @εθιστικά παιχνίδια άργησαν... Χαλαρώστε και ικανοποιήστε και έχετε τα κατάλληλα κίνητρα, ανταμοιβές με ωραία χρονική συγκυρία κ.λπ... εύκολο αλλά και δύσκολο αν έχετε έναν στόχο να πετύχετε. ΠΑΙΞΤΕ ΕΚΤΟΣ ..... αίσθηση!!!!
Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel Kirjat ja hakuteokset dfw